Over ons

Audits & Co, een samenwerkingsverband van Accent Advies en Trevian en biedt maatwerk oplossingen voor de invulling van de 3e lijn internal audit- en controlfunctie bij woningcorporaties. Gezamenlijk beschikken wij over een uitgebreid team van ervaren controllers/interne auditors. 

Onze medewerkers zijn professionals in hun vak en hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van control en interne audit, opgedaan binnen organisaties van verschillende omvang en in verschillende sectoren, waaronder de corporatiesector. Onze medewerkers beschikken over kennis en kunde op alle aspecten van control/ interne audit; van risicoanalyse, planning en uitvoering, tot rapportage en het vervullen van de rol van kritische gesprekspartner voor het management, het bestuur en de Raad van Commissarissen. ‚Äč

Onze klanten

Wij kunnen een groot aantal woningcorporaties tot onze klantenkring rekenen. Voor meerdere klanten vervullen wij de control-, interne audit functie of voeren wij interne audits uit. In de uitvoering van onze werkzaamheden hebben wij nadrukkelijk oog voor de mensen in de organisatie en de maatschappelijke opdracht van een corporatie. Onze klanten waarderen onze aanpak en professionaliteit.

Waarde toevoegen

De control- en/of interne audit functie is een discipline die waarde toevoegt voor een woningcorporatie door risicogebaseerde en objectieve assurance, advies en inzicht te bieden aan het management, het bestuur en de Raad van Commissarissen.

Wij houden de organisatie scherp, enerzijds door een ‘luis in de pels’ te zijn, en anderzijds door opbouwende feedback en adviezen te geven. Wij zijn een kritische gesprekspartner en hebben een natuurlijke adviesfunctie als het gaat om het risicomanagement en de interne beheersing in een organisatie. We wijzen daarbij niet alleen op zaken die niet goed gaan en verbetering behoeven, maar ook op zaken die wel goed gaan.

Ons team

Portret 2 jurgen

Jurgen de Ruiter
Partner Trevian finance & control

Frank lr2

Frank van Egeraat
Partner Accent Advies

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze 3e lijns oplossingen voor woningcorporaties? Neem dan contact op met een van onze partners.  In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw organisatie.

23389 026 AUDITS logo 1 Tekengebied 1

Audits & Co is een initiatief van Accent Advies en Trevian met als doel woningcorporaties te ondersteunen bij de invulling van de 3e lijns activiteiten.